Hej Kabe venner.

Vi kan med glæde oplyse at vores stjålne Kabe Royal 590 reg.nr. AS 3671 er kommet tilbage i vores besiddelse.

Som følge af efterlysningen på sociale medier og med en fantastisk indsats fra en beboer i Fredericia har vi fået vores Kabe tilbage. Historien er følgende.

Kaben blev stjålet fra en aflåst opbevaringsplads i Roskilde i tidsrummet 17. – 27. juli 2016.

En beboer i Fredericia, som selv har campingvogn, observerer vores Kabe på boligområdets parkeringsplads den 23. august, hvor den er sat samme eftermiddag. Han huskede tidligere at have set efterlysningen, han  google vognen og så efterlysningen igen.

Han var opmærksom på, at Kaben kun ville stå der midlertidigt. Skyndte sig derfor ned og blokerede adgangen til Kaben, dels ved at sætte sin egen CV tæt på ved den ene side og hans egen bil meget tæt på foran. Han orienterede samtidig flere beboere om at holde øje. Et par timer senere blev det observeret, at en sort BMW med 3 mænd kom for at hente vores Kabe. De pegede og kikkede efter Kaben, da de så at den var blokeret, kørte de væk i høj fart. Mistanken var der, fordi der tidligere på samme parkeringsplads var observeret, at stjålne biler var stillet der for at blive hentet af andre.

Politiet blev samtidig kontaktet og vi blev kontaktet. Det var medens vi var på vej til Fredericia, at BMW’en kom for at hente vores Kabe. Så det er kun på grund af beboerens snarrådige indsat med blokering af vores vogn, at vi i dag har fået vognen tilbage.

I vores Kabe fandt vi i øvrigt en række tyvekoster, fortelt, PC mv., som ikke er vores. Disse effekter blev overdraget til politiet, som kom til stede i Fredericia, hvor de indsamlede spor og interviewede os og beboerne,  inden vi natten til onsdag kunne køre retur mod Roskilde med vores genfundne Kabe.

Vores Kabe er nu på værksted for at få udbedret en del skader. En påkørsel har beskadiget venstre front, ligesom døre og luger er brudt op. Alko-låsen er brækket af, så trækket er beskadiget og skal skiftes. Indvendig er vognen fin, dog har der været overnattet i vognen og en kraftig tobakslugt var i vognen. Men umiddelbart ser den fin ud indvendig og umiddelbart er vores udstyr intakt.

Vi skylder en stor tak til vores ven i Fredericia samt til de sociale medier uden hvis hjælp, vi aldrig have fået vores Kabe igen.

Kurt Nielsen og Lis Hedegaard
Medlem 558
IMG 2681

 

Transport af hunde i Sverige

Vær opmærksom
på reglerne
images1052JIML
se mere HER

Træf i December

Nytårstræf
2. nytr
den 29.12. - 01.01
Pia & Henrik 286
se program HER

Træf i Januar 2018

Så er det ved at være tid til
Guleærte træffet

1 Gulerter
den 26. - 28. januar 2018
Birthe & Bent 486
program følger

Træf i Februar 2018

Ferie for alle 23.- 24. februar
2018

Ferie for alle
program følger

Træf i marts 2018

Generalforsamling

1 Generalfor

23. - 25. marts 2018, som afholdes
i
multihuset på Strorbælt Caming.

program følger.

 

 

Træf i september 2018

7. - 9. september  træf på Stevns.
14. - 16. september frugtfestival i Sakskøbing.
21. - 23. september bærtræf i Vejers.

programmer følger